Stichting NOLUBIDA is een vernieuwend platform dat met multimedia facetten de
spectra van theater, kunst en film onderzoekt vanuit educatieve en sociale
perspectieven, teneinde inzicht, inspiratie en positiviteit te bevorderen in onze samenleving.
MIX MEDIA
THEATER
KUNST FILMS
EVENTS
CONTACT
NIEUWS
LINKS
LOLA IS SICK
is een dramatische komedie over een conciërge die vele levens leidt in zijn fantasie en interacties met het echte leven.
Vigo Panamesco werkt in de omgeving van Spanish Harlem. Op een middag wanneer hij normaal bezig is met voorbijgangers, raakt hij verzeild in een bizarre conversatie met een onbekende genaamd Mr. P.
Tijdens deze ontmoeting komt Vigo erachter dat Mr. P privé-informatie over hem bezit. Vigo ontwikkelt, geleidelijk, een gevoel van wantrouwen en nieuwsgierigheid richting Mr. P.
Hun ontmoeting mondt uit in een serieus en geweldadig conflict. Uit angst voor Vigo's woede, voelt Mr. P zich gedwongen zijn identiteit prijs te geven: Vigo's baas. En Vigo wordt ontslagen.

LOLA IS SICK gaat over liefde, opoffering, verwarring, vastberadenheid en passie. Het spel; de grondvest van ons bestaan, waar uiteindelijk iemand in zal moeten leveren. De winnaar of de verliezer. Wie / wat is een winnaar of een verliezer?

LOLA IS SICK verscheen als een locatievoorstelling gedurende een maand, op verschillende openbare plekken in Manhattan, New York.

De première vond plaats op 9 augustus, 2002 in de HERE ARTS CENTER in New York.

tekst/regie: Lisette Merenciana
spel: Robert Axel
muziek: Nick Demopolous
licht: Ilta Adler
LOLA IS SICK demo film
Can't see it? Download Quick Time
start
info@nolubida.com
© 2009 nolubida
all rights reserved